IFOAM Organics Europe търси 6 млади мотивирани хора, пребиваващи в ЕС, които да участват като доброволци в офиса на организацията в Брюксел като част от Европейския корпус за солидарност (ESC).

Включването им ще започне през есента, при условие че безвъзмездните средства на ESC са одобрени.
Познавате ли някой, който би се заинтересувал?

Доброволците ще бъдат обучени и ще получат шанса да научат повече за биологичното движение, докато работят като част от нашата политика, изследвания, комуникации, проекти и набиране на средства, човешките ресурси & офиса или събития и членовете на екипите.

Продължителността на ангажимента е 11 месеца: от септември 2021 г. до юли 2022 г. Доброволците доброволци ще получават надбавка от 515 евро на месец, за да покрият разходите си за живот. Ще им бъдат възстановени пътните разходи и ще им бъде предоставена здравна застраховка, пропуск за градския транспорт и отделни стаи в обща къща.

За да се класират, кандидатите трябва:
• да са между 18 и 30 години;
• да пребивават законно в държава от ЕС, различна от Белгия;
• да имат право да живеят и работят законно в Белгия;
• да са отдадени или да имат голям интерес да научат повече за биологичното земеделие;
• да не са имали досега ангажименти за ESC (Европейски корпус за солидарност) или EVS (Европейска доброволческа служба).

За да кандидатствате, прочетете Ръководството за кандидати за ESC и да попълнете онлайн формуляра за кандидатстване до неделя, 13 юни 2021 г. Повече информация може да бъде намерена на уебсайта на IFOAM Organics Europe. Чувствайте се свободни да се свържете с projects@organicseurope.bio в случай, че имате въпроси.